Χρήσιμες Ιστοσελίδες Για εύρεση Απόστασης & Υπολογισμού Κόστος Καυσίμου

Δες την Απόσταση - διαδρομή μεταξύ πόλεων και διάφορων περιοχών στο χάρτη. Κάνε Υπολογισμό του κόστους ταξιδιού (καύσιμα, διόδια):

Χρήσιμες Ιστοσελίδες Για εύρεση Απόστασης & Υπολογισμού Κόστος Καυσίμου
Κάνε Αναζήτηση για μια διαδρομή εισάγοντας την περιοχή αφετηρίας και την περιοχή προορισμού. Επιπλέον μπορείτε να λάβετε ταξιδιωτικές οδηγίες για την διαδρομή σας,το υψόμετρο, και τις συντεταγμένες των περιοχών. Επιπλέον παρέχετε, υπολογισμός κόστους καυσίμων, υπολογισμός διοδίων καθώς και διαθέσιμες εναλλακτικές διαδρομές.

vriskoapostasi.gr 

 

Οδηγικές χιλιομετρικές αποστάσεις και οδηγίες κατεύθυνσης:

vres-apostasi

Η υπηρεσία οδηγικών χιλιομετρικών αποστάσεων υπολογίζει την οδηγική απόσταση μεταξύ δύο σημείων (με δυνατότητα ορισμού ενδιάμεσου σημείου ή σημείων) και σας δίνει αναλυτικές οδηγίες για να φτάσετε στον προορισμό σας στο συντομότερο χρονικό διάστημα (βελτιστοποιώντας τη διαδρομή βάσει live δεδομένων κίνησης στους δρόμους - όπου αυτό είναι διαθέσιμο). Η ένδειξη της κίνησης των δρόμων πάνω στο χάρτη είναι: - Μπλε: Χαμηλή κίνηση - Πορτοκαλί: Μέτρια κίνηση - Κόκκινο: Υψηλή κίνηση - Βαθύ κόκκινο: Μποτιλιάρισμα Ο υπολογισμός του κόστους καυσίμου του οχήματός σας γίνεται αφού εισάγετε την απόσταση που θα λάβετε κατά την "ΛΗΨΗ ΟΔΗΓΙΩΝ" καθώς και τη μέση κατανάλωση του οχήματός σας, έχοντας το σύστημα λάβει υπ' όψιν του τις μέσες τιμές καυσίμων στην Ελλάδα για αμόλυβδη 95, αμόλυβδη 100, super, καθώς και πετρέλαιο (diesel). 

apostaseis.gr 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κατηγορίες